Babymassage is leuk om te doen!

Het geven van babymassage aan je kindje kan vanaf 6 weken tot 9 maanden (kruipleeftijd).

Het geven van babymassage is goed voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby. 9 maanden is de baby heerlijk gewiegd in je buik en 9 maanden is je buik  het vertrouwde en veilige huis geweest van je baby. En plots na 9 maanden moet de baby ineens aan al dat nieuwe wennen, maar de behoefte aan intimiteit en lichamelijk contact blijft onverminderd bestaan.

Hoe mooi is het om door babymassage  jullie onderlinge band te versterken en dat de liefde versterkt wordt tussen ouder en kind door aanraking, waardoor een goede basis van vertrouwen en ontspanning ontstaat. Dit is namelijk een hele goede voedingsbodem om mee op te groeien!

Ervaren van tijd.

Wist je dat een baby de tijd anders beleeft dan wij als volwassenen? Zo ook de tijd tijdens een babymassage. Een babymassage van 10 minuten zal de baby ervaren als 30 minuten. Alles is nieuw voor de baby en de baby krijgt dagelijks vele nieuwe prikkels te verwerken. Zo kan dit ook zijn tijdens de babymassage. Houdt hier rekening mee met je verwachtingen tijdens de babymassage (cursus). Het doel van babypraktijk Klein Geluk is om baby’s te laten ontspannen tijdens de massage en te zien dan ze/jullie ervan genieten, dan te kijken naar de tijdsduur van de massage. 

Zou je graag op een liefdevolle manier contact en verbinding maken met je baby? Even Quality time  samen hebben? Echt even in het hier en nu? Wil je massagetechnieken kunnen geven aan je kindje om te ontspannen of als je baby last heeft van krampjes, voorkeurshouding en/of overstrekken, dan is een cursus babymassage echt iets voor jou en je baby!


Wist je dat:

  • De pop al heel vaak gemasseerd is.
  • Het een meisje is.
  • Ze Yara heet.
  • Ik haar met veel liefde en geborgenheid masseer en benader.
  • Haar meeneem bij de lessen babymassage die ik ga geven aan jullie.
  • Jullie mij dan na kunnen doen.
  • Ik niet kan wachten om jullie mijn enthousiasme voor het geven van babymassage over te brengen.