Kennismakingsles Babymassage.

Wil je eerst kijken en ervaren of babymassage wat voor jou en je kindje is? Dat kan bij babypraktijk Klein Geluk. Deze bestaat uit één les van ongeveer 45 minuten, waarbij we een aantal massagetechnieken doornemen en ervaren.

Kosten: € 35,-

 

Babymassage aan huis ( basistechnieken ).

In 3 lessen van ongeveer 60 minuten per keer nemen we stapsgewijs de basistechnieken door en na 3 lessen kun je je baby een volledige babymassage geven. Ik deel mijn kennis en leer je kijken naar de lichaamstaal van je baby. 

Je krijgt een leuk welkomstcadeau, instructie kaarten en een flacon natuurlijke massageolie cadeau!

Kosten: € 99,-


 

Babymassage aan huis ( op maat).

Kies je voor babymassage op maat. Dan kies je voor een aanvullende cursus op de basistechnieken van de baby. Deze cursus bestaat ook uit 3 lessen van 60 minuten per keer. Heeft je baby last van darmkrampjes, overstrekken en/of een voorkeurshouding dan is babymassage op maat geschikt voor jullie. Naast de basistechnieken leer ik je massagetechnieken die helpen bij darmkrampjes, overstrekken en/ of voorkeurshouding. Samen kijken we waar jullie vraag ligt en maken we de babymassage passend.

Je krijgt een leuk welkomstcadeau, instructie kaarten en een flacon natuurlijke massageolie  cadeau!

Kosten € 125,-


 

Laten geven van babymassage.

Wil je je baby een babymassage laten geven. Ook dat kan bij Babypraktijk Klein Geluk! 

Samen kijken we wat passend is voor jouw baby en zal de babymassage door mij ( Patty) gegeven worden en kijk je als ouder mee. Heerlijk je baby laten ontspannen zonder verdere uitleg.

Je krijgt een leuk welkomscadeau!

Kosten: € 45,-


 

Babyshower.

Zoek je een leuke activiteit tijdens een babyshower. Babypraktijk Klein Geluk verzorgt ook een leuke babymassage voor de ouder in Spe. Samen met het leuk gezelschap leer ik jullie massage technieken op een pop. Die de ouder kan gaan toepassen als het kindje 6 weken oud is.

Duur 60 minuten. 

De ouder in spe krijgt een leuk welkomstcadeau  en een flacon massageolie cadeau!

Kosten: € 50,-