Hoi allemaal,

Het gezicht achter babypraktijk Klein Geluk, dat ben ik! Ik ben Patty, 38 jaar, getrouwd met Roeland en samen hebben we 2 mooie en lieve kinderen.

Patty

Al ruim 20 jaar ligt mijn passie bij baby’s en hun ouders.

Na mijn studietijd, waar ik de opleiding tot verzorgende afgerond heb, ben ik gaan werken als kraamverzorgende. Ik heb ruim 12 jaar ervaring op mogen doen. Ik heb vele bevallingen mogen assisteren en mocht ik 8 en soms wel tot 10 dagen zorgen voor moeder en kind in de kraamweek. Zorgen voor moeder en kind en wat daar allemaal nog meer bij komt kijken stond bij mij op nummer 1. Zo bijzonder, dankbaar en mooi om dit geluk telkens weer van dichtbij te mogen meemaken.

In die tussentijd zijn onze eigen kinderen geboren en was het voor mij wat minder te combineren tussen mijn werk als kraamverzorgende en mijn eigen gezin.

Nu ben ik ruim 6 jaar met veel liefde en plezier werkzaam als pedagogisch medewerker op een babygroep van 0 – 1,5 jaar. Het is zo leuk en mooi dat ik voor hun mag zorgen als hun papa en mama werken zijn. Vorig jaar in 2021 heb ik mijn certificaat babyspecialisme behaald en ook ben ik up to date qua EHBO.

Ik voelde dat ik nog wat meer wilde gaan betekenen voor ouders en hun baby en ben de opleiding tot docent babymassage gaan volgen. Deze heb ik succesvol afgerond. Ik vind het heel waardevol om ouders en hun baby de best denkbare start mee te geven! Ik gun het iedere ouder en baby!

Babymassage geven is leuk!

Ik leer je graag hoe je zelf je baby kunt gaan masseren en kijken we samen naar de lichaamstaal van je kindje. Het persoonlijke contact, dat is waar babypraktijk Klein Geluk voor staat!

Grote avonturen beginnen klein.

 

 

Onze praktijkruimte

 

Gelegen in de nieuwe wijk Stadsoevers is babypraktijk Klein Geluk gevestigd.

Zou je graag een cursus babymassage willen volgen met je baby en wil je echt even tussen die 4 muren uit? Ook dat kan bij babypraktijk Klein Geluk!

Samen met je baby ben je welkom in  onze praktijk, die gevestigd is aan de Westelijke Havendijk te Roosendaal. 

Onze ruimte is huiselijk ingericht en alles is bij de hand. En voor we de cursus beginnen staat de koffie of thee  met wat lekkers voor je klaar!

Met een rustgevend muziekje op de achtergrond leer ik je de massagetechnieken toe te passen op je baby en doe ik deze voor op onze pop Yara.

Heeft je baby een schone luier en/of voeding nodig? Onze ruimte is zo ingericht dat dat geen enkel probleem is en dit dus gewoon kan. Hoe fijn is dat?!

Ook is het mogelijk om de laatste cursusdag je baby heerlijk te badderen in de tummy tub. Vele baby’s vinden dit heerlijk en gaan helemaal ontspannen mee naar huis.

Bij babypraktijk Klein Geluk staat ontspanning van de ouder en de baby op nummer één.

Aan alles is gedacht, voor even dat quality moment samen!

Een lieve en ontspannen groet,

Babypraktijk Klein Geluk.